Specifieke trainingen die verzorgd worden door externe partners

Naar aanleiding van diverse vragen van opdrachtgevers of wij ook bijeenkomsten konden organiseren over thema's die een link hebben met onze hoofdthema's, hebben wij afspraken gemaakt met experts op de betreffende thema's of het voor hen mogelijk was om hierin te voorzien. Deze trainers conformeren zich aan onze maatschappelijke visie dat er geen "hoofdprijzen" kunnen worden gevraagd. De trainers beschikken naast de vereiste certificaten, ook over veel praktijkervaring die zij hebben opgedaan in casuïstiek die zij zelf behandeld hebben. Deze praktische vaardigheden delen zij tijdens hun trainingen/voorlichtingsbijeenkomsten.

Osint training

Tijdens deze 2-daagse training leert u de 'geheimen' van internet. U leert effectief en efficiënt te zoeken naar relevante informatie. Tevens wordt er aandacht besteed aan "sexting", de verschillende sociale media, maar ook aan de omgevingen die door criminelen worden gebruikt zoals het deep- en darkweb.

Lees meer

Polarisatie

Polarisatie neemt een steeds belangrijkere positie in binnen onze samenleving. Het "Wij versus Zij" denken neemt steeds grotere vormen aan en leiden steeds vaker tot confrontaties waarbij geweld niet wordt geschuwd. Tijdens deze training/bijeenkomst ontvangt u tips en trics om dit bespreekbaar te maken.

Lees meer

Weerbaarheid

Steeds vaker zijn er signalen dat professionals in de zorg, het onderwijs en overheid geconfronteerd worden met agressiviteit. Dit kan zodanige vormen aannemen dat professionals er voor kiezen om zich ziek te melden of erger, langdurig thuis te zitten met een burn-out. Tijdens de weerbaarheidstraining leert u om te gaan met deze vormen van agressie.

Lees meer