Organiseren van informatieve ouderavonden

Wij organiseren informatieve ouderavonden die we proberen interactief te verzorgen, met andere woorden “de deelnemers worden actief betrokken bij het thema”.
Er is voldoende ruimte voor discussie en of het delen van ideeën. Wij hebben ruime  ervaring op actuele thema’s die in de samenleving spelen.

Voorafgaand aan de bijeenkomst wordt door onze trainer geïnventariseerd wat onze deelnemende gasten verwachten van de bijeenkomst. Hier wordt rekening mee gehouden waarmee we streven naar een maximale opbrengst voor de betreffende bijeenkomst.

Hoe ziet de bijeenkomst eruit?

De bijeenkomsten zijn veelal interactief van aard om de aanwezigen actief bij het thema te betrekken. We maken gebruik van onder andere presentaties en/of filmpjes om bepaalde onderwerpen te verduidelijken. Na elke bijeenkomst wordt er in sommige gevallen gevraagd of u digitaal wilt beoordelen of de bijeenkomst aan de verwachtingen voldeed.

U wordt daarom ook geadviseerd om uw mobiele telefoon mee te nemen. Afhankelijk van de presentatie is het soms noodzakelijk om uw telefoon te gebruiken.

Thema's die behandeld zouden kunnen worden

Om u een beeld te geven van mogelijke thema’s die behandeld zouden kunnen worden, een kleine opsomming:

  • De effecten van sociale media (sexting/sekstortion/gameverslaving/cyberpesten/etc.
  • Interculturele communicatie
  • Activisme – Extremisme – Radicalisering
  • Wat is een geldezel en wat kunnen de gevolgen zijn
  • Wat kunnen de gevolgen zijn van het plegen van een misdrijf
  • ………………. (uw eigen thema)

Naslag materiaal

Als er behoefte is aan materiaal om thuis nog eens na te kunnen lezen wat er tijdens de bijeenkomst besproken is, dan is dat bij bepaalde thema’s mogelijk.

Interesse in een interessante bijeenkomst? Laat het ons weten

Als u interesse heeft in een bijeenkomst neem dan contact op via het contactformulier.