Verzorgen van informatieve bijeenkomsten over diverse actuele thema's

Blue Professionals heeft veel ervaring in het verzorgen van bijeenkomsten voor geรฏnteresseerden. Dit kan in de vorm van een ouderavond, maar uiteraard kunnen we deze ook op andere momenten organiseren.
Wij organiseren bijeenkomsten die interactief zijn, met andere woorden onze aanwezige gasten worden actief betrokken bij het thema. Er is voldoende ruimte voor discussie en/of het delen van ideeรซn. Wij hebben ruime op meerdere thema's die actueel in de samenleving spelen. Voorafgaand aan de bijeenkomst wordt door onze trainer geรฏnventariseerd wat onze deelnemende gasten verwachten van de bijeenkomst. Hier wordt rekening mee gehouden waarmee we streven naar een maximale opbrengst voor de betreffende bijeenkomst.

Hoe ziet zo'n bijeenkomst eruit?

In nagenoeg alle gevallen is er een vooroverleg over de te organiseren bijeenkomst. Essentieel is te achterhalen wat de doelstelling van de bijeenkomst is. We maken hierbij gebruik van ons stappenplan waardoor we goed in staat de doelstelling alsmede de inhoud van het programma te bepalen.

De invulling van de bijeenkomst

De bijeenkomsten zijn veelal interactief van aard om de aanwezigen actief bij het thema te betrekken. We maken gebruik van onder andere presentaties en/of filmpjes om bepaalde onderwerpen te verduidelijken. Na elke bijeenkomst wordt er digitaal beoordeeld of de presentatie aan de verwachten voldeed.

Naslag materiaal

Als er behoefte is aan materiaal om thuis nog eens na te lezen wat er besproken is, dan is dat bij bepaalde thema's mogelijk.

Interesse?

Als u interesse heeft in een bijeenkomst neem dan contact op via ons contactformulier.

Aanvraag ouderavond